Afgiv din bestilling så snart du har bestemt dig på tlf. 21832082 / 20824475
  Ændringer i antal kuverter skal ske senest 2 dage før arrangementet

Menuer

Menuer

Menu 1

Pandekagerulle med varmrøget laks, på salat med rejer og Sauce Verte
Honningmarineret skinkesteg af dansk gris serveret med ovnstegte Vildmose kartofler, kraftig timian sauce samt kålsalat a la mormor med sprødt og hakket persille.
Marineret frugtsalat med råcreme
Pris pr. person kr. 198,-

 

Menu 2

Koldrøget laks på salat med rygeostcreme friske urter
Helstegt dyrekølle serveret med grønne bønner og stegte svampe. Hertil kompot, krydderstegte kartofler samt portvinssky
Dobbelt chokoladekage med frisk frugt og tørret hindbær
Pris pr. person kr. 248,-

 

Menu 3

Dampet fisk med røgmayo og syltede beder hertil ærteskud
Rosastegt kalvefilét med smørdampede grøntsager, vildmose kartofler samt kraftig kalvesky
Pannacotta på blodappelsin med knas
Pris pr. person kr. 298,-