Afgiv din bestilling så snart du har bestemt dig på tlf. 21832082 / 20824475
  Bestil senest 2 dage før arrangementet.

Sæsonmenu

Efterårsmenu

Bagt fisk med urtesmør, stegte tomater og yoghurtsauce
Citrus gravad lyssej med persillemayo og feldsalat
Stegt kyllingebryst med hvidløgs marineret spidskål med panko drys
Hjemmebagt durum brød og smør

Langtids tilberedt ungkvægs filet
Vildmose kartofler stegt med timian
Lynstegt broccoli og grønkål med hvidløg og lime
Cremet svampesauce
Salat med bagt butternut squash, linser fra Naturbruget Tranum med krydderurter og små salater

Bagte blommer med rom anrettet i portionsglas med mascarpone creme, ladyfingers og nødder

Pris pr. person kr. 299,-
min. 10 person

Efterårstapas

Bagt fisk med tomat, urter og yoghurt
Citrus gravad lyssej med persillemayo
Hjertesalat med rejer og agurk marineret i gin og dild
Serrano skinke med tomatkompot
Stegt kyllingebryst med hvidløg, spidskål og panko
Røget okse med grillet aubergine, tyttebær og løvstikke
2 slags ost med rosiner trukket i portvin
Blommer med mascarpone, ladyfingers og nødder
Hertil vores gode hjemmebagt brød

Pris pr. person kr. 298,-

3 sliders

Pulled pork med coleslaw og løg
Oksefilet med bearnaise og bløde løg
Kylling med aioli og syltede rødløg

Pris pr. person kr. 90,-