Afgiv din bestilling så snart du har bestemt dig på tlf. 21832082 / 20824475
  Bestil senest 2 dage før arrangementet.

Sæsonmenu

Menu

Rejer og æg i dildsauce anrettet på brud af kartoffelrøsti
Dampet vesterhavs fisk med syltede skalotteløg, rabarberchutney og små salater
Grøn kyllingesalat med krydderurter og grønne asparges
Hjemmebagt brød og smør

Langtidstilberedt ungkvægs filet med timian
Kartofler vendt med løvstikke og citron
Salat med spidskål, syltede grønsager og ærter
Ramsløg dip

Kærnemælks panna cotta med råsyltede rabarber og hvid chokolade

Pris pr. person kr. 298,-

min. 10 person

Tapas

Æg og rejer med dild og kartoffel
Dampet fisk med løg og rabarber
Kyllingesalat med urter asparges
Stegt okse med tunsauce og kapers
Brioche med pastrami, og syltede grønsager
Auberginerulle med mozzarella og soltørret tomater
2 Oste med sødt
Hjemmebagt brød

Pris pr. person kr. 278,-