Menu
Rejer og æg i dildsauce anrettet på brud af kartoffelrøsti
Dampet vesterhavs fisk med syltede skalotteløg, rabarberchutney og små salater
Grøn kyllingesalat med krydderurter og grønne asparges
Hjemmebagt brød og smør
Langtidstilberedt ungkvægs filet med timian
Kartofler vendt med løvstikke og citron
Salat med spidskål, syltede grønsager og ærter
Ramsløg dip
Kærnemælks panna cotta med råsyltede rabarber og hvid chokolade
Pris pr. person kr. 298,-
min. 10 person
Tapas
Æg og rejer med dild og kartoffel
Dampet fisk med løg og rabarber
Kyllingesalat med urter asparges
Stegt okse med tunsauce og kapers
Brioche med pastrami, og syltede grønsager
Auberginerulle med mozzarella og soltørret tomater
2 Oste med sødt
Hjemmebagt brød
Pris pr. person kr. 278,-