Afgiv din bestilling så snart du har bestemt dig på tlf. 21832082 / 20824475
  Bestil senest 2 dage før arrangementet.

Frokostordning

Skal vi lave jeres frokost?

I vores menuer er der lagt høj vægt på kvalitet frem for kvantitet, som er grundstenen i vores virksomhed og prøver derfor at skræddersy maden, så det hele passer sammen, at der samtidig er en variation hele vejen igennem.

Dagens lune ret
Fyldig salat af årstiden råvarer
2 slags pålæg
Frisk lavet salat
Rugbrød og hjemmebagt brød

Hver fredag lader vi op til weekenden

Vi har styr på ernæring og kvalitet – alt er hjemmelavet af højeste kvalitet, fra bunden og uden kompromier.
Hos Lyngvig’s Diner ved vi, at der er mange forskellige holdninger til hvad en frokostordning skal indeholde. Derfor tilbyder vi en varieret buffet med både kød, fisk, pålæg og salat, så der er mulighed for at opfylde de flestes behov, uanset om det er kontorfolk, produktionsmedarbejdere eller håndværkere, der skal gå glade og mætte fra frokostbordet.
Det er en frokostordning der har tænkt på næringsfordelingen mellem fedt, kulhydrater og protein, og at det samlede kalorieindtag ikke bliver for højt. Vi prioriterer friske råvarer efter sæson og af høj kvalitet.

Fra kr. 50,- pr. person ekskl. moms inkl. levering på adressen

Maden leveres anrettet i fade/skåle, lune retter i varmekasse. Vi tager den rengjorte service med retur dagen efter.

Lyngvigs Diner
Vestergade 11 – 9440 Aabybro
Tlf. Niels: 21 83 20 82 eller Henrik: 20 82 44 75
www.aabybromadogvin.dk 

Menu

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag
PålægKyllingesteg med soltørret tomat

Roastbeef med remulade
Røget kalkunbryst

Italiensk kogt skinke med
grillet løg
Pate med pickles

Salami med agurk
Rullepølse med sky

Brie med druer og
peberfrugt
Æggesalat med sennep

Grisefilet med rødkål
SalatTomat og broccoli vendt med syltede løgSelleri bagt i brunet smør med rucola, nødder og tranebærRødkål med æbler og
hasselnødder
Gulerødder, blomkål, kinaradis og hjertesalat vendt med cremet lime dressing
GrovsalatGulerødder, hvedekerner, feta og serrano skinkeTunsalat med spinat, peberfrugt, agurk kogte æg og risSorte linser med salat,
soltørret tomat, kål og
plukket kylling
Romainsalat med
edamame bønner, tomater, kebab og ristede solsikkekerner
Lun retKylling saute marengo

Spejlæg
Kartofler
Gris i spicy karry med grønsager og nudlerKarbonader
Stuvet spidskål
Kartofler
Okse stifado med rødvin og varme krydderier
Ris
BemærkningTzatziki