Skal vi lave jeres frokost?
I vores menuer er der lagt høj vægt på kvalitet frem for kvantitet, som er grundstenen i vores virksomhed og prøver derfor at skræddersy maden, så det hele passer sammen, at der samtidig er en variation hele vejen igennem.
Dagens lune ret
Fyldig salat af årstiden råvarer
2 slags pålæg
Frisk lavet salat
Rugbrød og hjemmebagt brød
Hver fredag lader vi op til weekenden
Vi har styr på ernæring og kvalitet – alt er hjemmelavet af højeste kvalitet, fra bunden og uden kompromier.
Hos Lyngvig’s Diner ved vi, at der er mange forskellige holdninger til hvad en frokostordning skal indeholde. Derfor tilbyder vi en varieret buffet med både kød, fisk, pålæg og salat, så der er mulighed for at opfylde de flestes behov, uanset om det er kontorfolk, produktionsmedarbejdere eller håndværkere, der skal gå glade og mætte fra frokostbordet.
Det er en frokostordning der har tænkt på næringsfordelingen mellem fedt, kulhydrater og protein, og at det samlede kalorieindtag ikke bliver for højt. Vi prioriterer friske råvarer efter sæson og af høj kvalitet.
Fra kr. 50,- pr. person ekskl. moms inkl. levering på adressen
Maden leveres anrettet i fade/skåle, lune retter i varmekasse. Vi tager den rengjorte service med retur dagen efter.
Lyngvigs Diner
Vestergade 11 – 9440 Aabybro
Tlf. Niels: 21 83 20 82 eller Henrik: 20 82 44 75
www.aabybromadogvin.dk
Menu
Mandag | Tirsdag | Onsdag | Torsdag | Fredag | |
Pålæg | Kyllingesteg med soltørret tomat Roastbeef med remulade | Røget kalkunbryst Italiensk kogt skinke med grillet løg | Pate med pickles Salami med agurk | Rullepølse med sky Brie med druer og peberfrugt | Æggesalat med sennep Grisefilet med rødkål |
Salat | Tomat og broccoli vendt med syltede løg | Selleri bagt i brunet smør med rucola, nødder og tranebær | Rødkål med æbler og hasselnødder | Gulerødder, blomkål, kinaradis og hjertesalat vendt med cremet lime dressing | |
Grovsalat | Gulerødder, hvedekerner, feta og serrano skinke | Tunsalat med spinat, peberfrugt, agurk kogte æg og ris | Sorte linser med salat, soltørret tomat, kål og plukket kylling | Romainsalat med edamame bønner, tomater, kebab og ristede solsikkekerner | |
Lun ret | Kylling saute marengo Spejlæg Kartofler | Gris i spicy karry med grønsager og nudler | Karbonader Stuvet spidskål Kartofler | Okse stifado med rødvin og varme krydderier Ris | |
Bemærkning | Tzatziki |