Frøken Jensens klassikere
Minimum 10 kuverter
Klassisk tunmousse med ærter og majs, pyntet med rejer og serveret med sauce verte
Torskefad med æg, rejer og asparges samt klassisk dild-dressing
Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat og hakket persille
Gammeldags braiseret oksesteg serveret med smørdampede gulerødder, glaserede perleløg, hvide kartofler samt kraftig sauce. Hertil hjemmesyltet surt og tyttebær
Svinekam stegt som vildt serveret med kraftig sauce, smørdampede gulerødder, hvide kartofler samt hjemmesyltet surt
Kalvesteg stegt som vildt serveret med kraftig skysauce, hvide kartofler, smørdampede grøntsager, hjemmesyltet surt samt waldorffsalat
Valgfri fromage pyntet med fløde og frisk frugt. Vælg imellem vanilje, rom, sherry, appelsin eller citron
Trifli efter årstiden
Frugtsalat i sukkerlage med råcreme
2 retter kr. 168,-
3 retter kr. 198,-