Jul og nytår 2021
Juletapas
Røget laksemousse på sprødsalat
Andeterrin med rødbedetatar
Lufttørret skinke af dansk frilandsgris med saltede mandler og grønkålspesto
Svinekæber braiseret i juleøl på vinterurter i god sovs (varme selv)
Brioche slider med gris, hjemmelavet rødkål og flæskesvær
2 slags ost med kvædekompot og soltørret oliven
Vores gode hjemmebagte brød
Pris pr. person kr. 235,-
Julebuffet
Marineret sild med løgringe og hjemmelavet karrysalat
Fiskefilet i panko og rasp med hjemmerørt remoulade
Røget laksemousse på sprød salat
Grønlangkål med brunede kartofler
Julemedister og glaseret skinke
Sennep og rødbeder
Risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce
Brød og smør
Pris pr. person kr. 189,-
Tilkøb
Røde sild med kapers og løg kr. 20,-
Håndpillede rejer med hjemmerørt mayonaise kr. 30,-
Andeterrin med rødbedetatar kr. 25,-
Lun leverpostej med bacon og svampe kr. 20,-
Tarteletter med høns i asparges kr. 20,- (1,5 tartelet pr. person)
2 slags ost med portvinssyltede rosiner kr. 35,-
Nytårs tapas 2021
Alt er anrette og tilberedt lige til at flytter over på eget service
Dampet torsk anrettet på crouton med røgmayonnaise, beder og bacondrys
Vildt terrin med svampecreme, syltede svampe og tyttebær
Pluk af confiteret and på majsvaffel med æblechutney, persille mayonnaise og syltede løg
Saltbagt selleri med braiseret kalvekæber i oksehale sauce, toppet med krydderurtesalat. Serveret med bagt kartoffelmos rørt med timian og parmesan ( varm selv )
Hvid chokolade-hindbær bar med havtornecreme og crumble
Pris pr. person kr. 398,-